Troeven

Ervaring

Build4Ever bvba werd opgestart als algemene bouwonderneming in de jaren '80. De bouwonderneming specialiseerde zich in grote renovatieprojecten en nieuwbouwwoningen en groeide uit van een eenmanszaak naar een KMO.
In 2007 werd alle knowhow en expertise overgedragen aan Christophe Buidin, die op zijn beurt al meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector kon voorleggen.

 
Dankzij die gecombineerde ervaring bent u zeker van kwaliteit.

Persoonlijke aanpak

Elk project ligt ons nauw aan het hart. Daarom kiezen we voor een persoonlijke aanpak met de klant. Eerlijke communicatie en wederzijds vertrouwen staan daarin centraal.

Voor we met de werken van start gaan, maken we goede afspraken met de bouwheer en architect. Daarin overlopen we de werken en maken we heldere afspraken.

Met een gestroomlijnde communicatie kunnen we onze beloftes naleven. Zo gebeuren de werken binnen het vooropgestelde budget en de afgesproken termijn.

Werken op maat

Elk project is anders maar we metselen meestal volgens de traditionele methode, namelijk met baksteen en mortel, waardoor we zelfs mooie details kunnen aanbrengen, zoals een sierschouw of een ossenoog (= om een ovaal raam te kunnen plaatsen).

Build4Ever is daarnaast ook graag uw partner voor allerlei verbouwingen. Zowel ingrijpende veranderingen of kleine renovaties: we bieden voor elk project een mooie prijs. Al komt kwaliteit altijd op de eerste plaats.

Diverse samenstelling

Build4Ever stuurt elke dag verschillende ploegen op pad. Elke equipe is een combinatie van vakmannen met heel wat jaren op de teller enerzijds, en jongere leergierige metsers anderzijds.

Die mix van verschillende leeftijdscategorieën is een bewuste keuze. Het zorgt namelijk voor een aangename dynamiek, waarbij beide groepen elkaar voortdurend stimuleren. En dat resulteert op zijn beurt natuurlijk in betere resultaten.