Build4Ever kan zowel kleine als grote verbouwingen uitvoeren. Dit toont aan dat we veelzijdig zijn en in staat zijn om aan de behoeften van een breed scala aan klanten te voldoen. We bieden met Build4Ever een brede waaier van diensten aan en passen ons aan aan de verschillende behoeften en budgetten van onze klanten. Het is belangrijk om een goed georganiseerde en professionele aanpak te hanteren bij zowel kleine verbouwingen als grote bouwprojecten, zodat het werk veilig en op een efficiënte en effectieve manier wordt uitgevoerd.

Totaalprojecten

Dit vereist meer planning, ontwerp en engineering dan kleine verbouwingen, ook daarin zijn we een betrouwbare partner. Een bestaande woning of appartement kan worden verbouwd naar de hedendaagse normen, zowel qua isolatie, verwarming als voor lichtinval en binnenhuisarchitectuur. We spreken van ‘vernieuwbouw’. Build4Ever neemt alle coördinatie en organisatie van de werken op zich: van ontwerp tot stabiliteitsstudie over uitvoering tot de volledige inrichting. Ook de opkuis en het plaatsen van bestek in de besteklade nemen we voor onze rekening.

Nieuwbouw

Door te focussen op duurzaamheid, energiezuinigheid en passief bouwen, kunnen we bijdragen aan een meer duurzame toekomst en onze klanten voorzien van woningen die niet alleen milieuvriendelijker zijn, maar ook een gezondere en comfortabelere leefomgeving bieden. Door het gebruik van speciale uitvoeringstechnieken en metselwerken dragen we bij aan de duurzaamheid en energiezuinigheid van de woningen.

 

Renovaties

Kleine verbouwingen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit het toevoegen van extra kamers aan een huis, het renoveren van appartementen, het strippen van een woning, uitbreken van binnenmuren, storten van nieuwe ondervloer in beton, onderschoren van de constructie en plaatsen van stalen liggers, aanpassen van raamopeningen… Build4Ever is in staat om klanten te voorzien van zorgvuldig uitgevoerde renovaties met oog voor detail. Dat betekent dat er rekening wordt gehouden met elk aspect van het project, van de kleinste details tot grotere structurele elementen. Het vereist vakmanschap en ervaring om de renovatie tot een succes te maken. Met Build4Ever kan je op beide oren slapen.